woensdag 30 oktober 2013

Santa Montefiore te gast in Wevelgem

Santa Montefiore komt naar Wevelgem op woensdag 6 november!

Welke lezeres kent haar niet? Ze schrijft de ene romantische bestseller na de andere, waarvan De Franse tuinman allicht de bekendste is. Montefiore komt uit de Britse upperclass en woonde enkele jaren in Buenos Aires. Enkele van haar boeken spelen in Argentini├ź: "I hope to carry you away to sunnier shores," schrijft ze op haar website.

Volgende week woensdag stelt ze haar nieuwste boek Het gouden licht voor in de Salons Cortina. Standaard Boekhandel Wevelgem nodigt iedereen uit voor een exclusieve avond met de schrijfster. Na een interview over haar werk is er een signeersessie en de mogelijkheid om even na te praten.

Wanneer? Woensdag 6 november om 20 uur in Salons Cortina (Lauwestraat Wevelgem).
Deelnameprijs: 10 euro in voorverkoop (loopt tot 1 november), 12 euro aan de deur (drankje inbegrepen).

Info en inschrijvingen in De Standaard Boekhandel (Grote Markt 5, Wevelgem) of via mail: sb.wevelgem@standaardboekhandel.be


Voor de fans van het modern-romantische genre heeft de Wevelgemse bibliotheek een praktische bladwijzer klaarliggen met daarop tientallen schrijfsters die kunnen wedijveren met Santa Montefiore, allemaal te vinden in onze collectie. Leestips voor uren leesplezier: van Bridget Asher tot Isabel Wolff.

0 reactie(s):