vrijdag 10 oktober 2014

Morgen Verwendag in de bib


Ja, het bibliotheekteam neemt nog snel even het programma van de Verwendag door, om alles vlekkeloos te laten verlopen. Dat programma is zoals steeds goed gevuld:


Vanaf 9 uur ben je VIP in de BIB en kun je een exclusief beroep doen op een medewerker, die je als personal assistant meeneemt voor en achter de schermen.

Om 10u30 vertelt huisverteller Manu Stragier een Oosters verhaal in de Vertelhoek op de bovenste verdieping van de bib. Hiermee wordt het nieuwe seizoen van de Vertelclub op gang geschoten. Alle kinderen (4 tot 8 jaar) krijgen een verrassing. Kinderen die bovendien op oosterse wijze zijn verkleed, maken kans op een mooie prijs.

Ook om 10u30 kan je tussen de bibliotheekrekken kennis maken met flamenco, tango en salsa tijdens multiculturele dansdemo’s.

Om 11uur is er Happy Hour! De bib serveert een hapje en een drankje en onthult de identiteit van de bibliotheekmedewerkers bij hun favoriete boek, mooiste film of leukste cd. De winnaars van de zoekwedstrijd en de best verklede kleuter krijgen hun prijs.

Napraten kan tot 12u30.

Ook medewerkers van de filialen Gullegem, Moorsele en Wijnberg ontvangen je die dag met open armen en verrassen je met een multicultureel hapje.

0 reactie(s):